Prod Nr: 27646

Skin Line Såpedispenser 1,0 lt Hvit Skum påfyll – 916

kr313,00

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Skin Line Såpedispenser 1,0 lt Hvit Skum påfyll
En praktisk og funksjonell dispenser som passer perfekt til ulike miljøer. Med sin hvite farge og gjennomsiktige bunn med vindu gir den et moderne og stilrent utseende. Dispenseren er beregnet for veggmontering og kommer med ankere som følger med, slik at du enkelt kan feste den på veggen.

Kapasitet: Dispenseren har en kapasitet på 1 liter, noe som betyr at den kan romme en stor mengde såpe og redusere hyppigheten av påfylling.

Hvit skum påfyll: Dispenseren er spesielt designet for å fungere med hvit skum såpe. Dette sikrer en jevn og luksuriøs opplevelse av håndvask.

Praktisk påfyll: Med enkel påfylling av såpen er det enklere og mer effektivt å holde dispenseren i bruk. Dette reduserer tid og ressurser brukt på vedlikehold og påfylling.

Holdbar konstruksjon: Dispenseren er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre langvarig holdbarhet og motstand mot daglig bruk og slitasje.

Enkel installasjon: Dispenseren er beregnet for veggmontering og leveres med ankere som inkluderes. Dette gjør det enkelt å montere dispenseren på ønsket sted.

Stilig design: Med sin hvite farge og moderne design passer Skin Line Såpedispenser 1,0 lt Hvit Skum påfyll godt inn i ulike miljøer, som toaletter, kontorer, skoler og butikker.

Sikret bruk: Dispenseren er utstyrt med en nøkkellåsfunksjon, slik at du kan kontrollere tilgangen til såpe og forhindre uautorisert bruk.

Festemetode: Skruer og veggplugger
Lukking: Nøkkel
Monteringshøyde: 90-120 cm
Kapasitet: 1,0 lt

Høyde:      23,2 cm
Dybde:     11,4 cm
Bredde:     12,4 cm

Skumsåpe som passer til:
11070 Håndsåpe Cachan Citrus Skumsåpe  *kn a 5 lt.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 12 × 11 × 23 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon