Prod Nr: 65104

Sterisol dispenser m/metall albue

kr485,00

#65104 Kategori:

Beskrivelse

Sterisol dispenser m/metall albue
 

Vår dispenser 0,7 l for påføring med metallarm er en svært effektiv løsning på arbeidsplasser med strenge krav til håndhygiene, da det gjør det mulig å unngå kontakt med hendene. Den lange doseringsarmen forbedrer også tilgjengeligheten for personer med nedsatt mobilitet eller funksjonshemming. 0,7 l dispenser for Sterisol System er veldig populær på grunn av sin funksjonalitet og fordeler fra et vedlikeholdsperspektiv.

Dispenseren er utstyrt med et gjennomsiktig deksel, slik at du kan se hvilket Sterisol hudpleieprodukt som er inne. Og det er også lett å se når posen er tom og må byttes ut uten å løfte dekselet.

Dette gjør at du kan bruke forskjellige typer Sterisol-produkter i 0,7 l volum i samme dispenser, og bytte når du vil. Sterisol-systemet er basert på lufttette og bakterieresistente poser som eliminerer behovet for konserveringsmidler i mange produkter.

Dette betyr at vi kan tilby overlegne hudpleieprodukter som reduserer risikoen for hudproblemer, selv om du må vaske hendene regelmessig på jobben.

Tilleggsinformasjon

F-pak

D-pak

Varemerke

Lengde

,

Bredde

,

Høyde

,

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt