Prod Nr: 65140

ZeoFriction Anti-Slip *Sekk a 5 lt

kr156,00

4 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

ZeoFriction Anti-Slip

Økologisk, miljøvennlig alternativ til salt, sand og stenflis som er et meget effektivt.
Strømiddel mot is og holke. Gjennom å absorbere fukt fester ZeoFriction seg både på snø, is og holke og gir en varig sandpappireffekt på asfalt, stein, betong, treterrasser – overalt der man vil ha det is og holkefritt.

Zeolit gir en overlegen friksjon og fungerer ned til -50 °C. 7-9 ganger mer effektivt enn salt/stenflis/sand ved is og holke. Det beste alternativet ved holke, svartis og underkjølt regn.
Når ZeoFriction aktiveres mørkner den – et signal om at det fungerer. 100 % giftfri zeolit – Irriterer ikke dyrepoter og er helt ufarlig å spise. 100 % økologisk – Fri for tilstningsemner, salter, kjemikalier og fargeemner. Missfarger ikke noe materiale hverken ute eller inne. Korroderer hverken stein, betong eller metall. Mykere enn sand og flis – meget skånsomt mot både sko og gulv.

Behøver ikke sopes opp til våren. Smules sakte til fint pulver når det blir barmark og renner bort med vårregnet. Kan med fordel gjenbrukes som jordforbedring i blomsterbed, potter og på plener der zeoliten magasinerer og slipper ut vann og næringsemner. Renser jorden for gift og tungmetaller. Perfekt for grusveier/stier da ZeoFriction trekker til seg vann og søle av salter og sand.

Stabiliserer og forlenger livslengden på underlaget. Ypperlig for bruk i barnehager, da det kan spises. 

For best mulig resultat: Begynn med å fjerne overflødig snø. Strø deretter ZeoFriction jevnt ut på underlaget i den mengde som er anbefalt nedenfor.

Forbruk: 1 dl ZeoFriction rekker til en flate på ca 5 m2. Pakningen rekker til ca 250 m2. Oppbevaring: Oppbevares tørt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4,20 kg
Dimensjoner 19,00 × 14,00 × 28,00 cm
Volum

7448,00

pH
Innholdlengdestorrelse

5 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

2-5

Varemerke

ZeoFriction

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse
Butikk-produkt

1

Fast-lokasjon

18-2-A-07