Vi besøkte Stil Arena i Nordre Follo Kommune og ble bedt om å hjelpe dem med å fjerne håndballklister fra gulvet.

Med vår Klisterfjerner viste vi hvor enkelt det kunne gjøres. Først blandet vi ut produktet med 10% vann og sprayet det der det var mye klister.

Etter 10 minutters ventetid brukte vi en I-mop gulvvaskemaskin for å fjerne klisteret. Resultatet var umiddelbart og du kan se hvor effektivt det virket i videoen ovenfor.

Nordre Follo Kommune ønsket å lette arbeidet med å fjerne klister fra banene og spare tid for renholderne. Vår Klisterfjerner har en lavere Ph-verdi sammenlignet med andre produkter på markedet, og derfor vil den også bevare overflaten på en bedre måte.

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

Produkter og leverandører

Vår forpliktelse til bærekraft går utover våre leveringsoperasjoner. Ved kjøp av produkter legger vi stor vekt på miljøvennlige løsninger. Vi vurderer nøye produksjonsprosessene til produktene vi kjøper og prioriterer de som bruker miljøbevisste metoder. I tillegg bruker vi ofte fraktcontainere til å transportere produktene våre, noe som ikke bare reduserer kostnadene, men også reduserer vårt miljøavtrykk ved å konsolidere forsendelser.

Langvarig miljøfyrtårnsertifisering

Vår dedikasjon til miljøet er eksemplifisert av vårt langvarige miljøfyrtårnsertifisering. Denne norske sertifiseringsordningen for miljøledelse anerkjenner virksomheter som viser en forpliktelse til å redusere sin miljøpåvirkning og fremme bærekraftig praksis.

Les mer om vår miljøfyrtårnsertifisering her: https://premiere-produkter.no/miljofyrtarn/

Hos Premiere Produkter tror vi at miljømessig bærekraft er avgjørende for fremtiden til planeten vår. Gjennom våre miljøvennlige leveringsløsninger, partnerskap med bærekraftige leverandører og ansvarlige kjøpspraksis, er vi dedikert til å redusere vår påvirkning på miljøet og sikre en grønnere fremtid for alle.

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

Ekstern transport Norge

For å imøtekomme ulike leveringsbehov, samarbeider vi med ulike partnere som deler vår forpliktelse til bærekraft.

PostNord
Vi bruker Postnord stykkgods (groupage) for de fleste bestillinger. Det vil si at man kombinerer enkeltpakker og paller i en sending. Med å bruke dette så får vi tilgang til Nordens største distribusjonsnett med daglige avganger og leveranser til hele Norden.
Vi bruker også MyPack Collect for ordre som er mindre enn 35 kg om kunden ønsker den billigste fraktmetoden. Dette gjelder for privatpersoner og for bedrifter.

DSV
Hvis det er mer enn 3 paller(2,4 tonn) så bruker vi DSV partigods, dette er ofte en billigere metode når man har disse store ordrene.

NorLines
Vi tilbyr også sendinger via NorLines Båt, noe som gjør at man kan få mer miljøvennlige og billigere løsninger om det skal sendes langs kysten i Norge.

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

Leverer i Stavanger, Sandnes og omegn

Premiere Produkter har daglige leveringer til bedrifter i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Hver torsdag har vi kjørerute til Strand, og omegn. alt med egne biler og sjåfører. For levering utenfor disse sonene se artikkel om Ekstern transport Norge

Kjøreruter for effektive leveranser
I vårt arbeid med å minimere utslipp og redusere vår miljøpåvirkning, har vi utviklet et system der vi etablerer spesifikke kjøreruter på fastsatte dager. Dette gjør at vi kan konsolidere flere bestillinger og levere dem på én tur, i stedet for mange separate småturer. Denne effektive leveringen reduserer ikke bare drivstofforbruk og utslipp, men sikrer også at kundene våre mottar bestillingene sine på en forutsigbar og pålitelig måte.

Elektrisk varebil for lokale leveranser
Som en del av vår pågående innsats for å minimere miljøpåvirkningen vår, bruker vi en elektrisk varebil for våre lokale leveranser. Denne miljøvennlige transportmåten reduserer karbonutslippene våre betydelig og forsterker vår forpliktelse til miljøforvaltning.

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

Premiere Produkter har siden 2009 vært miljøfyrtårn sertifisert da vi har hatt fokus på å bedre vår miljøinnsats både ved innkjøp, salg og drift.

Vårt sertifikat fra 2021-2024

Litt om Miljøfyrtårn:

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Miljøfyrtårn har til hensikt å heve miljøprestasjon i små og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Over 7500 virksomheter er sertifisert som Miljøfyrtårn – fra små og mellomstore enkeltvirksomheter, til store konsern og kommuner. Med tilpassede kriterier for over 80 ulike bransjer, gjør Miljøfyrtårn bærekraft konkret og lønnsomt. 

Miljøfyrtårn-sertifisering er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.

Det finnes flere miljøsertifiseringer i Norge. Les sammenligningen av Miljøfyrtårn og ISO 14001.

Våre miljørapporter:

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

«Verden vil bedras» heter det, og det har litt blitt tilfelle med rengjøring med bare vann.
Vann er et utmerket rengjøringsmiddel hvis riktig type rengjøringsmiddel tilsettes.

Du tenker kanskje: «Selvfølgelig sier de det fordi Premiere Produkter ønsker å selge flere rengjøringsprodukter.»

Men tenk på dette et øyeblikk. Vann har eksistert siden tidenes morgen. Det er funnet bevis på rengjøringsmidler helt tilbake til det gamle Babylon, og i Norge startet Lilleborg sin såpeproduksjonshistorie i 1842. Hvis vann alene kunne gjøre hele jobben med å fjerne skitt og groe, ville verken Lilleborg eller Premiere Produkter eksistert i dag.

Funksjonaliteten til vann er den samme i dag som den var for tusenvis av år siden. Vannet har ikke over natten fått andre kvaliteter enn det hadde den gang.
Det som har endret seg mye er metodene og rengjøringsproduktene som er mer effektive, enklere og mer miljøvennlige enn noe gang.

Lenger nedenfor ser dere to bilder fra en matbutikk og et kjøpesenter hvor gulvet er vasket med en gulvvaskemaskin og kun med rent vann på gulvet. 
Vann alene kan ikke effektivt fjerne skitt og groe fra overflaten. Over tid ender du opp med en grå, skitten overflate som gir grobunn for bakterier.
På de lyse og rene områdene er det brukt vann med riktig tilsatt mengde rengjøringsmiddel. Bildene sier mer enn tusen ord.

Vannet sin oppgave i renholdets øyemed er å frakte bort skitt og groe, mens renholdsmiddelet sin oppgave er å løsne skitt og groe fra overflaten. 
Se forklaring i videoen nedenfor.

Så ja, vannet er verdens beste rengjøringsmiddel når det er tilsatt rett rengjøringsprodukt som er riktig dosert.

Fra en matbutikk
Fra ett kjøpesenter

I disse to tilfellet er gulvet rengjort lett med en pad og utblandet Piccomat FS

There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

Last ned PDF versjon av doseringstabellen her

Riktig dosering er avgjørende for et godt resultat.
Det finnes flerre hjelpe midler som kan brukes for å oppnå ønsket og riktig dosering.
De vanligste er:
Doseringspumpe som doserer 25ml pr pump, brukes til 5 lt & 10 lt kanner.
Doseringskapsel for 1 lt som doserer 10 & 20ml.
Ecomix automatiserte anlegg som blander vann og kjemi.

Alternativt til de som ikke ønsker og dosere kan vår serie Multi kleen tab brukes til flasker 0,5lt
Quin tab clean brukes til maskiner 5lt til 130 lt
Piccomat tab Brukes til maskiner 30lt til 210lt

Dusj Renhold
Den vanligste metoden er og bruke automatiserte doserings anlegg. Hydrofoamer, I-spray og Eco spray

pH Skala
Se vår artikkel om pH skala

Vi var ute hos Dalane Videregående Skole og leverte maskiner.

Som vi vanligvis pleier å gjøre så fikk vi lært dem hvordan de skal bruke deres splitter nye i-mop og eureka maskiner.
I filmen ovenfor viser vi noen klipp da ivrige renholdere øvde på å sette sammen en i-mop maskin.

Vi leverte også en i-mop motion M2 rengjøringsvogn samt tilbehør til både maskinene og vognen.