Vann er verdens beste rengjøringsmiddel, men kun hvis du bruker det riktig!


There is nothing to show here!
Slider with alias post-page-banner1 not found.

«Verden vil bedras» heter det, og det har litt blitt tilfelle med rengjøring med bare vann.
Vann er et utmerket rengjøringsmiddel hvis riktig type rengjøringsmiddel tilsettes.

Du tenker kanskje: «Selvfølgelig sier de det fordi Premiere Produkter ønsker å selge flere rengjøringsprodukter.»

Men tenk på dette et øyeblikk. Vann har eksistert siden tidenes morgen. Det er funnet bevis på rengjøringsmidler helt tilbake til det gamle Babylon, og i Norge startet Lilleborg sin såpeproduksjonshistorie i 1842. Hvis vann alene kunne gjøre hele jobben med å fjerne skitt og groe, ville verken Lilleborg eller Premiere Produkter eksistert i dag.

Funksjonaliteten til vann er den samme i dag som den var for tusenvis av år siden. Vannet har ikke over natten fått andre kvaliteter enn det hadde den gang.
Det som har endret seg mye er metodene og rengjøringsproduktene som er mer effektive, enklere og mer miljøvennlige enn noe gang.

Lenger nedenfor ser dere to bilder fra en matbutikk og et kjøpesenter hvor gulvet er vasket med en gulvvaskemaskin og kun med rent vann på gulvet. 
Vann alene kan ikke effektivt fjerne skitt og groe fra overflaten. Over tid ender du opp med en grå, skitten overflate som gir grobunn for bakterier.
På de lyse og rene områdene er det brukt vann med riktig tilsatt mengde rengjøringsmiddel. Bildene sier mer enn tusen ord.

Vannet sin oppgave i renholdets øyemed er å frakte bort skitt og groe, mens renholdsmiddelet sin oppgave er å løsne skitt og groe fra overflaten. 
Se forklaring i videoen nedenfor.

Så ja, vannet er verdens beste rengjøringsmiddel når det er tilsatt rett rengjøringsprodukt som er riktig dosert.

Fra en matbutikk
Fra ett kjøpesenter

I disse to tilfellet er gulvet rengjort lett med en pad og utblandet Piccomat FS


Flere artikler fra samme kategori: Aktuelle Nyheter