Velkommen til Premiere på nett!
Velkommen til Premiere på nett!

Fagkunnskap, service og kvalitet siden 1978

Sjekk ut vårt nyeste produkt, Misty Elektrisk Spray!
Din ergonomiske bestevenn

Misty er vår nye elektriske spray og sprute flaske som er et fantastisk nytt redskap for de som bruker slike flasker hjemme eller på jobb. Ved et enkelt trykk på avtrekkeren kan du spraye små og store områder uten å belaste fingre, hånd og handledd med tunge trykk.

Passer like godt til hjemme bruk som i profesjonelt arbeid. Glimrende til bruk i renholdsbransjen, bilpleie, frisører, dagligvarebutikker, blomsterbutikker etc.

#38220
249.00
114

Andre relaterte artikler:

 • Trygg og god kommunikasjon med frisørkundene
  Hverdagen til frisøreier Stine Rasmussen hos Buøy Salongen har blitt litt enklere etter hun fikk prøve den gjennomsiktige ansiktsmasken fra Premiere Produkter. Den har blitt et fast inventar på ansiktet når hun er sammen med kundene sine.
 • Bambus Oxo-biologisk nedbrytbarhet
  Hva er det som er så bra med Bambus som er OXO-biologisk nedbrytbar? Våre salat og varmmatboksen er laget av 100% bambus, et fornybart produkt som vokser veldig fort og kan bli opptil 15 meter på bare seks måneder. Bambus brytes ned i naturen på lik linje som tre.
 • Myter om papir
  I denne artikkelen har vi samlet sammen noen myter om papir og oppklarer opp i dem
 • Hvorfor bruker vi såpe i vannet?
  Hvorfor bruker vi såpe i vannet? Såpe virker ved at den øker vannets mulighet til å løse opp og holde fett og annen skitt svevende i vannet. Enkelt kan man si at den får fett og vann til å blande seg. Vask med såpe danner skum i vaskevannet. Skummet har ingen egentlig rengjørende virkning. Skummet gjør […]