Prod Nr: 40218

13″ Bonnet mopp for tepper

kr342,00

14 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Bonnet mopper er spesielt designet for rengjøring på teppegulv. De er egnet for tepperensing og har en sammensetning av polyester/rayonfibre som gir maksimal absorpsjonsevne, frigjøring og holdbarhet. Den grønne fiberstrimmelen gir ekstra skrubbing for å forbedre rengjøringseffektiviteten.

Bonnet med grønne striper har svært høy absorpsjonsevne, noe som betyr at den kan absorbere fuktighet og skitt fra teppet på en effektiv måte.

De grønne skurestripene på bonnet mopp agiterer fibrene i teppet. Dette bidrar til å løsne og trekke ut skitt og smuss, noe som igjen forbedrer rengjøringseffektiviteten.

En av de store fordelene med bonnet mopper er deres holdbarhet. Kantene på disse moppene er unike, noe som sikrer at de er gjenbrukbare og vaskbare. Dette gjør dem langvarige og kostnadseffektive over tid.

Bonnet mopper er tilgjengelige i et bredt spekter av størrelser for å passe til forskjellige typer skure / singeldisk maskiner.

Fremgangsmåten for å bruke bonnet moppen med Novatep for rengjøring av teppegulv:

1. Bland ut Novatep i vann:
Først må du blande ut Novatep riktig i vann. Følg instruksjonene på produktet for riktig fortynning.

2. Spray Novatep-utblandingen:
Bruk en lavtrykksprøyte til å spraye Novatep-utblandingen jevnt over et område på ca. 10m2 om gangen. Pass på at området blir godt dekket med Novatep-utblandingen.

3. La Novatep virke:
La Novatep-utblandingen virke på teppet i 10 minutter. Dette gir tid for produktet å løsne skitt og smuss fra fibrene i teppet.

4. Kjør over området med bonnet mopp og skuremaskin:
Etter at Novatep har hatt tid til å virke, bruker du en bonnet mopp sammen med en skuremaskin med maksimalt 350 omdreininger per minutt. Kjør bonnet mopp og skuremaskin over området for å løsne og fjerne skitten fra teppet. Bonnet moppens absorberende og skuringsstriper bidrar til å agitere fibrene og trekke ut skitten effektivt.
PS. husk at Paden skal også sprayes før man begynner på den siden som vender ned mot gulvet

5. Fjern bonnet mopp for å fjerne skitten:
Skitten som løsner fra gulvet, vil feste seg til bonnet moppens fibre. Fjern bonnet mopp fra skuremaskinen og bytt den ut med en ren bonnet mopp når den blir mettet med skitt.

6. Støvsug opp resterende smuss:
Noe smuss kan ikke feste seg til bonnet moppens fibre, men det vil være løst fra fibrene i teppet. Du kan enkelt støvsuge opp dette smusset ved neste anledning for å fullstendig rengjøre teppet.

Husk å følge instruksjoner for riktig bruk av bonnet moppen og Novatep-utblandingen. Vær forsiktig med å ikke overmette teppet med væske, slik at det ikke blir for vått og tar lengre tid å tørke.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 33 × 33 × 3 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

Fast Lokasjon

pH
Lengde

33.00

Bredde

33.00

Høyde

3.00

Vekt

0.38