Prod Nr: 29007

Bonemopp U9K 60cm m/lomme

kr76,50

497 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Premiere U9K Bonemopp 60cm m/lomme
Spesialutviklet bonemopp

Premiere U9K Bonemopp er en spesialutviklet bonemopp som er ideell for polishlegging på alle typer gulv. Den er konstruert med mye syntetisk materiale, noe som gjør den enkel å jobbe med uten at fibrene trekker til seg mye polish under arbeidet. Samtidig sørger moppen for jevn fordeling av polishen over gulvet.

Syntetisk materiale: Moppen er konstruert med mye syntetisk materiale, noe som gjør den enkel å jobbe med uten at fibrene trekker til seg mye polish under arbeidet. Dette sikrer en jevn fordeling av polishen over gulvet. 100% Polyester

Holdbarhet: Bonemoppen er designet for profesjonell bruk og tåler hyppig bruk og vasking. Den er konstruert for å vare lenge, selv under krevende forhold.

Effektiv polishlegging: Med Premiere U9K Bonemopp kan du oppnå en jevn og glansfull finish på alle typer gulv. Moppen sørger for at polishen blir ført jevnt utover gulvet, noe som resulterer i et pent og holdbart resultat.

Vaskbarhet: Moppen kan vaskes ved en temperatur på 60°C, og den kan vaskes minimum 400 ganger. Dette gjør det enkelt å holde moppen ren og i god stand for bruk over tid.

God størrelse: Bonemoppen har en størrelse på 60 cm , som gir deg en god dekkevne og effektivitet under polishlegging. Denne størrelsen gjør det også enklere å manøvrere moppens bevegelser og dekke større områder raskt.

Lett vekt: Med en vekt på 180 gram er bonemoppen lett å håndtere og arbeide med over lengre tid uten å bli tung og belastende for brukeren.

Premiere Bonemopp egner seg ypperlig til polishlegging på alle typer gulv.
Består av mye syntetisk materiale slik at den blir lette og jobbe med uten at fibrene trekker til seg mye polish under arbeid, samtidig som polishen blir ført jevnt utover gulvet.

Vasketemperatur: 60 Co
Antall miniums vask:  300 ganger
Vekt: 180 gr.
Størrelse: 60 x 12 cm
100% Polyester

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,18 kg
Dimensjoner 60,00 × 10,00 × 2,00 cm
Volum

1200,00

Miljomerke

60c Vasketemperatur + 400 vask

pH
Innholdlengdestorrelse

60 cm

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

80-90

Varemerke

Premiere U9K

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse
Butikk-produkt

1

Fast-lokasjon

11-3-C-05