Prod Nr: 27564

Don – Hvit 0,8 lt. såpe/desinfeskjons dispenser (562WIN)

kr539,50

47 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Don – Hvit 0,8 lt. såpe/desinfeskjons dispenser (562WIN)

Don – Hvit 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser er en elegant og stilren dispenser fra Lineacqualba-serien, som kjennetegnes av sin eleganse, enkle former og design. Denne dispenseren er produsert i Italia med høykvalitetsmaterialer, noe som sikrer både holdbarhet og estetisk appell.

Kapasitet: Dispenseren har en kapasitet på 800 ml, noe som gir tilstrekkelig mengde væske til flere bruk og reduserer behovet for hyppig påfylling.

Kompatibilitet: Den er kompatibel med alle typer flytende rengjøringsåper og hånddesinfeksjonsprodukter, slik at du kan bruke den med ulike produkter etter dine preferanser og behov.

Holdbarhet: Dispenseren er laget av høykvalitetsmaterialer og er produsert i Italia, noe som sikrer en solid konstruksjon og lang levetid.

Enkel installasjon: Den kan festes til veggen ved hjelp av skruer og  eller dobbelsidig tape, noe som gir fleksible alternativer for installasjon.

Låsemekanisme: Den er utstyrt med en låsemekanisme og nøkkel, som sikrer sikker oppbevaring og unngår uautorisert tilgang.

Stilig design: Med sin hvite farge og enkle design passer dispenseren perfekt inn i ulike miljøer, og bidrar til å skape et rent og tiltalende utseende.

Pålitelighet: Don – Hvit 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser er en pålitelig løsning for å opprettholde god håndhygiene og sikre effektiv distribusjon av såpe eller desinfeksjonsvæske.

Brukervennlighet: Dispenseren er enkel å bruke, med en praktisk trykkpumpe for enkel utlevering av væske.

Høyde: 25,0 cm
Bredde: 95,0 cm
Dybde: 95,0 cm

Tilleggsinformasjon

F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Farge

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon