Prod Nr: 25072

Erasit graffitifjerning spray RTU * fl a 0,75 lt

kr367,50

26 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Erasit grafittifjerning spray RTU
Et utmerket produkt for å fjerne tusj og graffiti fra ulike overflater som betong, stein og glass. Produktet har en geléaktig konsistens, som gjør det enkelt å påføre og kontrollere mengden produkt som brukes. Det er formulert for å være effektivt uten å skape farlige sprøytetåker.

I tillegg til å være et flott valg for fjerning av graffiti, er Erasit Grafittifjerning Spray RTU også miljøvennlig og har en lav lukt. Dette gjør det trygt å bruke både innendørs og utendørs, og sikrer at du kan fjerne graffiti uten å påvirke miljøet eller forårsake ubehagelig lukt.

Klar til bruk: «RTU» står for «Ready-to-Use», noe som betyr at produktet er klart til bruk uten behov for fortynning eller blanding av kjemikalier. Du trenger bare å spraye produktet direkte på graffiti-merket overflate.

Effektiv fjerning: Erasit Grafittifjerning Spray RTU er spesielt formulert for å fjerne graffiti, inkludert grafittfarger, spraymaling, tusjer og mer, fra ulike overflater som tre, metall, betong, murstein og flere andre.

Skånsom mot overflaten: Selv om det er effektivt mot graffiti, er Erasit Grafittifjerning Spray RTU skånsom mot overflater og etterlater ingen varige merker eller skader. Dette gjør det til et trygt og pålitelig valg for å fjerne graffiti uten å ødelegge den underliggende overflaten.

Enkel i bruk: Produktet leveres vanligvis i en praktisk sprayflaske, som gjør det enkelt å påføre produktet jevnt og presist på graffiti-merkede områder. Flasken er også lett å håndtere og transportere rundt.

Allsidighet: Erasit Grafittifjerning Spray RTU kan brukes på forskjellige overflater, inkludert vegger, gjerder, bushus, benker og flere andre. Dette gjør det til et allsidig valg for fjerning av graffiti i ulike miljøer som offentlige områder, skoler, parker og lignende.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 14 × 5 × 3 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Fast Lokasjon