Prod Nr: 92724

Domus vaskemaskin HPW-10, 40 mopper

kr65 000,00

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Domus HPW-10 er en allsidig og profesjonell vaskemaskin med en rekke imponerende egenskaper som gjør den ideell for en rekke sektorer, inkludert restauranter, treningssentre, campingplasser, selvbetjente vaskerier, renserier, barnehager og mer. Denne modellen har en sterk allsidighet da den kan enkelt tilpasses både OPL og myntsystemer, samt tilkobling til elektrisitet eller varmt vann.

En av de fremste styrkene til Domus HPW-10 er dens høye G FACTOR på 450, som er høyere enn lignende modeller på markedet. Den er utstyrt med en TOUCH II-mikroprosessor som er enkel å bruke og fullt programmerbar med en 4,3-tommers berøringsskjerm. Med 8 standard doseringssignaler og 2 vanninntak, gir denne maskinen optimal ytelse og nøyaktig kontroll.

Effektiviteten til Domus HPW-10 er understreket av dens smarte veiesystem for hver last. Maskinen har også optimal lasting med manuell indikasjon av lastvekten, noe som resulterer i redusert restfuktighet og kortere tørketid. Ergonomisk og solid design preger denne modellen med et ytre enhet i skinplate, en robust dør laget av aluminium, og trommel og trommelblader i rustfritt stål AISI-304.

Den profesjonelle vaskemaskinen fra Domus har en rekke andre funksjoner, inkludert frittstående plassering med nivelleringsføtter, vaske- og skyllemiddeldispenser med 4 rom, frekvensomformer for ubalanser, og CE- og WRAS-godkjent produkt.

Det finnes ekstra alternativer tilgjengelig for denne modellen, som Dosing pump kit DQ-2, ekstra doserpumpe DB-1, dobbel avløp, dreneringspumpe-kit og mer. Domus HPW-10 leveres også med et utvalg av sokler, gummipakninger, reversibel døråpning, og et maritimt spenningsalternativ for elektriske modeller. Med sin robusthet, effektivitet og allsidighet, er Domus HPW-10 det ideelle valget for virksomheter som krever pålitelig vaskemaskin av høy kvalitet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 104 kg