Prod Nr: 21024

Klisterfjerner *kanne a 10 lt

kr1 390,00

12 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Klisterfjerner 
fjerne håndball klister fra sports og parkett belegg

Klisterfjerner er et effektivt produkt designet for å fjerne håndballklister fra sports- og parkettbelegg. Produktets spesielle egenskaper og lave pH-verdi gjør det mulig å løsne klisteret fra overflaten uten å skade gulvet.

Lav pH-verdi: Klisterfjerner har en lav pH-verdi, som gjør at den er skånsom mot gulvoverflaten og ikke skader belegget under fjerningsprosessen.

Effektiv løsningsevne: Produktet har spesielle egenskaper som gjør at det effektivt og raskt løsner klisteret fra belegget. Dette gjør det lettere å fjerne klisteret uten å etterlate rester.

Skånsom mot gulvet: Klisterfjerner er utviklet for å være skånsom mot gulvet, slik at det ikke blir ødelagt eller misfarget under rengjøringen. Dette gjør det til et trygt valg for forskjellige typer sports- og parkettbelegg.

Enkel å bruke: Produktet blandes ut i en  praktisk lavtrkskanne eller kan enkelt blandes i vannet i en gulvaskemaskin. Det krever ikke omfattende forberedelser eller spesialutstyr for å bruke det.

Ingen ettervask eller skylling nødvendig: Etter at gulvet er vasket med klisterfjerner, trenger du ikke å utføre ekstra skylling eller ettervask. Gulvet er klart til bruk umiddelbart etter rengjøringen.

Gulvaskemaskin:
1. Fyll tanken på gulvvaskemaskinen med kaldt vann i henhold til produsentens anbefaling.

2. Tilsett 5-10% klisterfjerner i tanken. Dette vil variere avhengig av merket og typen klisterfjerner du bruker, så det er viktig å lese instruksjonene nøye.

3. Del gulvet opp i 3 like store områder for å jobbe med ett område om gangen. Dette sikrer en jevn og grundig rengjøring.

4. Mens paden på gulvvaskemaskinen går, legg ut den ferdige blandingen av klisterfjerner og vann på gulvet. Pass på at det dekker hele området grundig.

5. La blandingen få tid til å virke i omtrent 10 minutter. Dette gir klisterfjerneren tid til å løsne klisteret fra underlaget.

6. Gjenta operasjonen i samme område, men denne gangen suger du opp vannet etter at du har vasket gulvet. Dette vil fjerne både klisterfjerner og løst klister fra gulvet.

7. Det anbefales å bruke en rød eller grønn pad på maskinen, da disse gjør best jobb på glatte flater og sikrer en grundig rengjøring.

8. Etter at du har vasket gulvet, er det klart til bruk umiddelbart. Det er ingen behov for ettervask eller skylling.

9. Klisterfjerner er lavtskummende og kan trygt benyttes i gulvrengjørings maskiner

Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10,00 kg
Dimensjoner 23,00 × 19,00 × 30,00 cm
Volum

13110,00

Miljomerke

Premium Quality

pH
Innholdlengdestorrelse

10 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

21-28

Varemerke
Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Power Strip Nautra – Klistres om fra 21022

Hs-kode-landkode

HS Code: 3402.2090 – Origin: 49 Germany

Fast-lokasjon

19-08-A-02