Prod Nr: 21061

Novatep «Premium Quality» *fl a 1 lt

kr145,50

6 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Novatep «Premium Quality»
Det ideelle rengjøringsmiddelet for alle typer tepper og tekstiler som er fargeekte og tåler vann. Den kan brukes på både naturlige og syntetiske fibre, og er spesielt effektiv til fjerning matrester og flekker av alle slag. Enten du bruker det i en tepperensmaskin, manuelt eller sammen med en Bonnet mop, vil Novatep gi en grundig rengjøring uten bruk av enzymer, blekemidler eller klor.  Denne 1 liters flasken kommer med en spraytopp til bruk for flekkfjerning.

Effektiv fjerning av flekker: Novatep er glimrende til å fjerne mat- og drikkeflekker, inkludert gjenstridige flekker som kan være vanskelige å få ut. Dette gjelder både på møbler, tekstiler og klær.

Allsidig bruk: Det kan brukes på alle typer tekstiler, inkludert både naturlige og syntetiske fibre. Dette gjør det praktisk og anvendelig for ulike overflater.

Skånsom for fargeekte materialer: Novatep er utviklet med tanke på fargeekte materialer, noe som betyr at det ikke vil bleke eller skade tekstilene eller fargen på møblene og klærne.

Fri for enzymer, blekemidler og klor: Novatep er formulert uten bruk av enzymer, blekemidler og klor. Dette gjør det tryggere å bruke og reduserer risikoen for sensitivitet eller skade på materialene.

Tre anbefalte måter å bruke Novatep på.
1. Novatep som flekkfjerner sammen med en Bonnet håndmopp for tekstiler, møbler og tepper:

Effektiv flekkfjerning: Novatep er spesielt formulert for å løsne og fjerne flekker fra tekstiloverflater som møbler og tepper. Når du bruker det sammen med en Bonnet håndmopp, kan du målrettet behandle og fjerne flekker ved å gni eller skrubbe forsiktig på området.

Skånsom behandling: Bonnet mopper er designet for å være skånsomme mot tekstiloverflater samtidig som de gir en grundig rengjøring. Dette betyr at du kan fjerne flekker uten å skade eller slite på møbler eller tepper.

Bonnet mopp for tekstil – møbler – tepper: Har en sammensetning av polyester/rayonfibre som gir maksimal absorpsjonsevne, frigjøring og holdbarhet. Den grønne fiberstrimmelen gir ekstra skrubbing for å forbedre rengjøringseffektiviteten.

Bonnet med grønne striper: Har svært høy absorpsjonsevne, noe som betyr at den kan absorbere fuktighet og skitt fra teppet på en effektiv måte.

De grønne skurestripene:  Bonnet håndmopp agiterer fibrene i teppet. Dette bidrar til å løsne og trekke ut skitt og smuss, noe som igjen forbedrer rengjøringseffektiviteten.

Enkel og praktisk: Bruk av Novatep sammen med en Bonnet håndmopp gir en enkel og praktisk måte å rengjøre flekker på tekstiloverflater. Du trenger ikke å ty til sterkere kjemikalier eller kompliserte rengjøringsmetoder.

Allsidighet: Novatep og Bonnet håndmopp kan brukes på forskjellige typer tekstiloverflater, inkludert møbler og tepper. Dette gjør det til et allsidig rengjøringsverktøy som kan brukes i ulike rom i hjemmet ditt.
.
2. Novatep sammen med en skuremaskin og en bonnet mopp for teppevask på store flater.

Effektiv rengjøring: Ved å bruke Novatep sammen med en skuremaskin og bonnet mopp, oppnår du en grundig og effektiv rengjøring av teppeflaten. Novatep bidrar til å løsne og fjerne smuss, flekker og lukt fra teppefibrene, mens skuremaskinen og bonnet moppen jobber aktivt for å løfte og absorbere dette fra overflaten.

Dyptgående rensing: Kombinasjonen av Novatep, skuremaskinen og bonnet mopp gjør det mulig å komme dypt ned i teppefibrene og løsne selv hardnakket smuss og flekker. Dette resulterer i en helhetlig og grundig rengjøring som går utover overflaten.

Skånsomhet mot teppefibrene: Selv om denne metoden gir en dyp rensing, er den fortsatt skånsom mot teppefibrene. Novatep er formulert for å være skånsom mot tekstiler, og bonnet moppen er spesiallaget for å være skånsom mot teppet. Det reduserer risikoen for skade eller slitasje på teppefibrene.

Stor absorpsjonsevne: Bonnet moppene som brukes sammen med Novatep har en stor absorpsjonsevne. Dette betyr at de kan absorbere og suge opp mye smuss, flekker og løsnet partikler fra teppeoverflaten. Det sikrer at mest mulig av skitten blir fjernet under rengjøringsprosessen.

Passer for store teppeflater: Denne metoden anbefales spesielt for store teppeflater. Ved å bruke skuremaskin og bonnet mopp kan du effektivt og raskt rengjøre store områder, noe som sparer tid og krefter sammenlignet med manuell rengjøring.

3. Novatep og en tepperenser for mindre områder og hjemmebruk:

Enkel og praktisk: Ved å bruke Novatep og en tepperensemaskin kan du enkelt rengjøre mindre områder i hjemmet ditt på en praktisk måte. Du trenger ikke å leie eller kjøpe en stor skuremaskin, da en tepperenser er mer brukervennlig.

Effektiv flekkfjerning: Novatep har blitt formulert spesielt for å løsne og fjerne flekker fra teppefibrene. Ved å kombinere det med en tepperensner, som vanligvis har innebygde  dyser og oppsug  kan du effektivt og målrettet rense tepper og møbler hjemme, bilen , kontoret osv

Skånsom mot teppefibrene: Tepperensere er vanligvis designet for å være skånsomme mot teppefibrene samtidig som de gir en grundig rengjøring. Dette betyr at selv om du kan fjerne flekker og smuss, vil tepperensneren ikke skade eller slite på teppet ditt.

Rask tørketid: Tepperensnere bruker vanligvis mindre vann og har raskere tørketid enn større skuremaskiner. Dette betyr at du kan rengjøre mindre områder i hjemmet ditt uten å bekymre deg for lang tørketid eller fuktighetsproblemer.

Økonomisk: Ved å investere / leie  en tepperenser og bruke Novatep, kan du spare penger på lang sikt ved å unngå å leie profesjonelle rengjøringstjenester eller kjøpe dyre rengjøringsprodukter. Du har også fleksibiliteten til å rengjøre teppeområder etter behov, når det passer deg best.
Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

, ,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon