Prod Nr: 40125

20″ PP Twister Diamantpad Rød 400 grid

kr495,00

20 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Twister pad Rød er en diamant gulvpad for grundig oppskuring og reetablering av nedslitte gulv. Den fjerner effektivt risser og flekker fra gulvet og etterlater overflaten ren, matt og klar til 1 trinn i renoverigs metoden.
Se tabell under for kompatible gulv.
Twister Diamantpads er impregnert med mikroskopiske diamanter i forskjellige finhetsgrader. De sliper, rengjør og polerer gulvet gjennom den daglige rengjøringen. På grunn av meget stor slitestyrke har de langt lenger levetid enn tradisjonelle pads.

• For grundig rengjøring
• Fjerner effektivt de fleste flekker, riper og urenheter
• Gir gulvet en matt finish
• Glimrede til oppskurng av polish behandlede gulv
• Størrelse: 20″ (50,8 cm).
• 2 pads per kartong

Twister standard renoverings guide

Heavy Duty (400 grit)
Rød Diamantpad er den kraftigste paden med de groveste diamantene.
Den skal kun brukes på nedslitte steingulv. Den skurer gulvet grundig rent, fjerner riper og gir et lysere gulv med en matt finish.
Når utgangspunktet er nedslitte og gulnede gulv anbefales det 5–10 passeringer med Rød Diamantpad, dvs. 1–2 uker ved daglig bruk av combimat, for å rense gulvflaten.
Rød Diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende gulvtyper da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 1 (800 grit)
Hvit Diamantpad er den nest groveste. Den fjerner små riper og flekker i overflaten på steingulvet. Dersom utgangspunktet er middels slitte steingulv kan behandlingen starte direkte på trinn 1
Hvit diamantpad.
Den vil lukke porene i gulvflaten og gi en fin silkematt finish. Det anbefales 20 passeringer med Hvit Diamantpad, dvs. 4 uker ved daglig bruk av combimat, for å finrense gulvflaten (evt. etter først 1–2 ukers grundig skuring med Rød Diamantpad).
Hvit diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 2 (1500 grit)
Gul Diamantpad er pads for daglig bruk på steingulv, linoleum, vinyl, laminat, epoxy og lignende gulvbelegg.
Diamantene i denne paden er meget finkornet. De rengjør gulvet for smuss og fjerner overflateflekker samtidig som de sørger for polering til en glansfull og smussavstøtende gulvflate som er lett å rengjøre.
Fortsett å arbeide med Gul Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit Diamantpad – trinn 1 (evt. Rød Diamantpad – Heavy duty). Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Trinn 3 (3000 grit)
Grønn Diamantpad er for høyglanspolering av de fleste typer gulvbelegg. I områder hvor det ønskes ekstra høy glans kan det byttes til Grønn Diamantpad etter 4 ukers daglig renhold med combimat og Gul Diamantpad (trinn 2).
Ved daglig bruk øker glansen ytterligere over tid. Fortsett å arbeide med Grønn Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit eller Gul Diamantpad.
Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 50,8 × 50,8 × 2,5 cm
Est-leveringsdager

30-40

Fast-lokasjon

24-6-E-02