Prod Nr: 26057

Quarts Air freshener – Herbal Mint *Krt a 6 stk

kr1 915,50

2 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Quarts Air freshener – Herbal mint
Quartz Air freshener – Herbal Mint med Mango Citrus duft er en fantastisk kombinasjon av urtemynte og frisk mango og sitrus. Denne air fresheneren gir en herlig og forfriskende duftopplevelse som vil vare i hele 60 dager.

Frisk og revitaliserende duft: Air fresheneren har en herlig kombinasjon av urtemynte, mango og sitrus som skaper en behagelig og oppkvikkende duftopplevelse.

Langvarig virkning: Denne air fresheneren har en imponerende varighet på hele 60 dager, noe som betyr at du kan nyte den deilige duften i lang tid uten å måtte bytte ut eller etterfylle den hyppig.

Harmonisk balanse av duftnoter: Urtemynte, mango og sitrus er nøye blandet sammen for å skape en perfekt balanse mellom de forskjellige duftnotene. Dette gjør at air fresheneren gir en behagelig og harmonisk duftopplevelse.

Passende dispenser: For å bruke Quartz Air freshener – Herbal Mint med Mango Citrus duft, anbefales det å bruke en kompatibel dispenser. Du kan velge mellom to alternativer, 26054 Quartz Air freshener dispenser i hvit farge eller 26055 Quartz Air freshener dispenser i svart farge.

Enkel og praktisk: Dispenserne er enkle å bruke og krever verken strøm eller batterier. De tar minimalt med plass og kan enkelt plasseres i ethvert rom eller interiør.

Behagelig atmosfære: Den friske og energigivende duften av Quartz Air freshener – Herbal Mint med Mango Citrus duft bidrar til å skape en behagelig atmosfære i rommet, enten det er hjemme, på kontoret eller andre områder hvor du ønsker å oppnå en herlig duftopplevelse.

Passende dispenser:
26054 Quartz Air freshener dispenser Hvit
26055 Quartz Air freshener dispenser Svart

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,60 kg
Dimensjoner 22,00 × 15,00 × 12,00 cm
Volum

3960,00

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge

Sort metall

Leverandor-prod-beskrivelse
Hs-kode-landkode

HS Code: 3307.4900 – Origin: 32 Belgium

Fast-lokasjon

21-06-C-05