Prod Nr: 26058

Quartz Air freshener – Ocean Mist *Krt a 6 stk

kr1 915,50

2 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Quarts Air freshener – Ocean mist
Quartz Air freshener – Ocean Mist med Mango Ocean Mist-duft er en fantastisk air freshener som vil friske opp luften og gi en behagelig duftopplevelse. Denne spesielle duften kombinerer den forfriskende følelsen av havbris med den søte og eksotiske aromaen av mango. Resultatet er en harmonisk og beroligende duft som vil skape en avslappende atmosfære i ethvert rom.

Behagelig og forfriskende duft: Den kombinerer duften av havbris med den søte og eksotiske aromaen av mango, noe som skaper en harmonisk og beroligende duftopplevelse.

Langvarig virkning: Denne air fresheneren har en imponerende varighet på hele 60 dager, noe som gjør den svært kostnadseffektiv. Du trenger ikke bekymre deg for å bytte eller etterfylle den hyppig.

Effektivitetsfordeling: Duften blir jevnt spredt i rommet, og gir en langvarig og kontinuerlig frisk lukt. Dette bidrar til å eliminere uønskte lukter.

Enkel bruk: For å bruke denne air fresheneren, kan du enkelt plassere den i en Quartz Air freshener dispenser (enten hvit eller svart), som er designet for enkel og praktisk bruk uten behov for strøm eller batterier.

Allsidig anvendelse: Denne air fresheneren kan brukes i ethvert rom eller område hvor du ønsker en behagelig duftopplevelse, for eksempel hjemmet, kontoret, bilen eller andre steder.

Skaper avslappende atmosfære: Den friske og behagelige duften bidrar til å skape en avslappende atmosfære og gjøre hvert øyeblikk enda mer behagelig.

Passende dispenser:
26054 Quartz Air freshener dispenser Hvit
26055 Quartz Air freshener dispenser Svart

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,60 kg
Dimensjoner 22,00 × 15,00 × 12,00 cm
Volum

3960,00

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge

Sort metall

Leverandor-prod-beskrivelse
Hs-kode-landkode

HS Code: 3307.4900 – Origin: 32 Belgium

Fast-lokasjon

21-06-C-01