Prod Nr: 26088

Quartz Silver Dobbel Toalettrullholder

kr471,00

21 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Quartz Silver  Dobbel toalettrullholder dispenser
Quartz Silver Dobbel toalettrullholder dispenser er en praktisk og stilfull løsning for å oppbevare og dispensere toalettruller. Den er spesielt utformet for å passe for to store husholdningsruller med en maksimal diameter på 15 cm

Rommer to store husholdningsruller: Dispenseren er designet for å romme to store husholdningsruller med en maksimal diameter på 15 cm.

Innebygd reserverull: Dispenseren har en innebygd reserverull, slik at det alltid vil være en ekstra rull tilgjengelig når den første rullen er tom.

Samtidig dispensering: Dispenseren kan holde to ruller samtidig, noe som er ideelt for steder med høyt bruk eller for familier som bruker mye toalettpapir.

Non-stop system: Dispenseren har et non-stop system som gjør det enkelt å erstatte den tomme rullen med en ny. Dette gir en jevn og ubrutt papirforsyning.

Passer for toalettpapir med tradisjonell hylse: Dispenseren er designet for å passe for toalettpapir med tradisjonell hylse. Det gir en sikker og pålitelig innsetting av rullen.

Praktisk og holdbar design: Dispenseren er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og langvarig bruk. Den har også et moderne og elegant design som passer godt inn i ethvert toalettrom.

Enkel å bruke: Quartz Silver Dobbel toalettrullholder dispenser er enkel å bruke. Den gir praktisk og ryddig oppbevaring og dispensering av toalettpapir.

 

Papir som passer til:
Toalettpapir små ruller

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,27 kg
Dimensjoner 33,50 × 15,50 × 14,00 cm
Volum

7269,50

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge

Sort metall

Leverandor-prod-beskrivelse

Double roll dispenser, compact roll, traditional

Hs-kode-landkode

HS Code: 3925.9010 – Origin: 86 China, Peoples republic

Fast-lokasjon

25-1-B-03