Prod Nr: 11035

Screen kraftig desinfeksjonsmiddel * kn a 5 lt.

kr694,50

77 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | |

Beskrivelse

Screen kraftig desinfeksjonsmiddel 
Screen kraftig desinfeksjonsmiddel er et konsentrert desinfeksjonsmiddel med svært effektive virucidale, bakteriedrepende og soppdrepende egenskaper. Det kan brukes til mopping, fuktig tørking, sprayrengjøring og dyprengjøring på alle harde overflater og gulv. Produktet er også egnet for klinisk rengjøring og desinfisering.

Screen er spesielt effektiv mot innhyllede virus, inkludert Coronavirus, HIV og hepatitt B. Det dreper også Covid-19, HIV, Dysenteri, Hepatitt B, Legionella, fot sopp og en rekke andre typer bakterier og virus. Derfor anbefales det til bruk i våtrom, toaletter, rundt svømmebassenger, og for desinfeksjon av alle typer cateringområder.

Virucidale egenskaper: Screen er kraftig mot innhyllede virus, inkludert Coronavirus, HIV og hepatitt B. Dette gjør det effektivt for å drepe og kontrollere spredningen av disse virusene.

Bakteriedrepende egenskaper: Det dreper en rekke forskjellige typer bakterier, eks. Legionella inkludert de fem anerkjente stammene av MRSA. MRSA er i utgangspunktet en variant av Staphylococcus aureus-bakterien.

Soppdrepende egenskaper: Screen bekjemper også soppinfeksjoner, inkludert fotsopp (Athlete’s Foot) og andre lignende soppinfeksjoner.

Skånsom og allsidig bruk: Produktet kan brukes til mopping, fuktig tørking, sprayrengjøring og dyprengjøring på alle harde overflater og gulv. Det er egnet for klinisk rengjøring og desinfisering.

Ekstraegenskaper: Screen er lett parfymert med en frisk grapefruktlukt, noe som gir en behagelig duft etter bruk. Det er også biologisk nedbrytbart og inneholder ikke ingredienser som kan være skadelige for miljøet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5,58 kg
Dimensjoner 19,00 × 14,00 × 28,00 cm
Volum

7448,00

Ph-gruppe

9-11 (Lett Alkalisk)

pH

10

Innholdlengdestorrelse

5 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Screen 5lt

Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 3808.9410 – Origin: 44 United Kingdom

Fast-lokasjon

02-3-A-01

Engelsk-beskrivelse

Screen desinfection *Kn a 5 ltr.