Prod Nr: 21088

Tisch-Fit flekkfjerning RTU «Premium Quality» *fl a 0,5 lt

kr126,50

46 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Tisch-Fit RTU flekkfjerning «Premium Quality» 
Et fabelaktig flekkfjernings middel til bruk på sensitive flater.

1. Klar til bruk: «RTU» står for «Ready-to-Use», noe som betyr at produktet er klart til bruk uten behov for fortynning eller blanding av kjemikalier. Du trenger bare å spraye produktet direkte på overflaten du ønsker å rengjøre.

2. Effektiv rengjøring: Tisch-Fit RTU er spesielt formulert for å fjerner effektivt inngrodd skitt, merker etter kulepenn, markeringspenn etc. Glimrende til rengjøring av whiteboard tavler.. Det gir en grundig rengjøring og etterlater en ren og blank overflate.

3. Hurtigtørkende: Produktet har en hurtigtørkende formel, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge før du kan bruke bordet igjen. Dette er spesielt nyttig i områder med høy trafikk eller der det er behov for hyppig rengjøring.

4. Brukervennlig: Tisch-Fit RTU leveres vanligvis i en praktisk sprayflaske, som gjør det enkelt å påføre produktet jevnt og presist på bordet. Flasken er også lett å håndtere og transportere rundt.

5. Allsidighet: Tisch-Fit RTU kan brukes på forskjellige typer bordoverflater, inkludert tre, laminat, metall og plast. Dette gjør det til et allsidig valg for ulike miljøer som kontorer, restauranter, kafeer og hjemmebruk.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 6 × 6 × 25 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

.

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

, ,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon