Velkommen til Premiere på nett!
Velkommen til Premiere på nett!

Fagkunnskap, service og kvalitet siden 1978

Nesten normal tilværelse med ny ansiktsmaske

Hverdagen til frisøreier Stine Rasmussen hos Buøy Salongen har blitt litt enklere etter hun fikk prøve den gjennomsiktige ansiktsmasken fra Premiere Produkter. Den har blitt et fast inventar på ansiktet når hun er sammen med kundene sine.

 • Det er kanskje litt vanskelig å lese ansiktsuttrykket mitt når jeg har på meg vanlig munnbind. Kundene setter pris på å kunne se hele ansiktet når jeg snakker. Spesielt når det er eldre folk som har utfordringer med hørselen. Dessuten fungerer ansiktsmasken ypperlig med briller. Det blir ingen dugg, sier Stine fornøyd.

Hun har drevet sin egen frisørsalong siden 1996, og har opparbeidet seg en stor kundeliste gjennom årene. Hun har store lokaler og klarer derfor å ha god avstand mellom kundene. Stine må også ta hensyn til smittevernreglene, og anser seg som heldig som driver for seg selv.

 • Det går mye ekstra tid med spriting og vasking av hender og utstyr, men jeg har kun meg selv å holde styr på. Det er kun jeg som tar på produktene mine, så da er det litt enklere å holde dem rene. Jeg har alltid likt den nære kontakten med kunden. Med munnbind, ble det kontakten litt mer distansert. Men med ansiktsmasken føler jeg at den nærheten har kommet tilbake. Kunden kan både høre og se meg bedre.

Jobber du i serviceyrket og trenger ansiktsmaske på jobb? Les mer om produktet her.

Bedre alternativ til munnbind
Ansiktsmasken fra Premiere Produkter er også bedre å bruke, forklarer Stine. Ansiktsmasken festes på ørene og henger på nesen. Og det er ikke et hinder om du bruker briller. Ansiktet blir ikke gjemt bak munnbindet, der ansiktsuttrykk og lyden forsvinner når du prater. Det oppleves veldig positivt, spesielt for folk i serviceyrker.  Masken forhindrer at spytt og dråper får komme fritt ut i rommet.

 • Jeg har allerede flere produkter fra Premiere Produkter, som såper, hansker og tørkeruller. Når denne ansiktsmasken kom, så ville jeg så klart prøve den. Det angrer jeg ikke på, sier Stine.

Ansiktsmasken passer til mange anledninger, som blant annet restauranter, hoteller, frisører, restauranter, supermarkeder, skjønnhetssalonger, tatoveringskunstnere og sjåfører.

Andre relaterte artikler:

 • I-mop - Hvilken er for deg?
  Hvilken I-mop er den riktige for deg? Oppdag forskjellene Bli med i revolusjonen En smarteremåte å rengjøre på Interessert i en i-mop for din bedrift? Bra valg! i-mop-familien rydder opp til 70 %raskere enn vanlig våtmopping og opptil 30 %raskere enn vanlig automatisk skrubbing. i-moppen ogdens evne til å komme helt til kanten og under hindringerresulterer […]
 • Hvordan gjør vi det?
  Hvordan gjør vi det? Det er mye som skal på plass før et rengjøringsprodukt er på plass i hyllene og klar til bruk. I filmen under får du ett innblikk i hvordan alle rengjøringsproduktene til Premiere Produkter blir planlagt produsert til selve produksjonen og til varene ankommer vårt lager i Stavanger og blir klartgjort for utkjøring […]
 • Drikkevann for alle
  Premiere produkter jobber for rent drikke vann for alle. 780 millioner mennesker mangler fortsatt tilgang til rent drikkevann. God helse, muligheten til å gå på skole, finne en jobb og livet begynner med vann.Vi bidrar med en liter for en liter gjennom å speile vannforbruket som går igjennom våre gulvrengjøringsmaskiner. Når våre kunder kjøper en gulvaskemaskin […]
 • Trygg og god kommunikasjon med frisørkundene
  Hverdagen til frisøreier Stine Rasmussen hos Buøy Salongen har blitt litt enklere etter hun fikk prøve den gjennomsiktige ansiktsmasken fra Premiere Produkter. Den har blitt et fast inventar på ansiktet når hun er sammen med kundene sine.
 • Bambus Oxo-biologisk nedbrytbarhet
  Hva er det som er så bra med Bambus som er OXO-biologisk nedbrytbar? Våre salat og varmmatboksen er laget av 100% bambus, et fornybart produkt som vokser veldig fort og kan bli opptil 15 meter på bare seks måneder. Bambus brytes ned i naturen på lik linje som tre.
 • Myter om papir
  I denne artikkelen har vi samlet sammen noen myter om papir og oppklarer opp i dem
 • Hvorfor bruker vi såpe i vannet?
  Hvorfor bruker vi såpe i vannet? Såpe virker ved at den øker vannets mulighet til å løse opp og holde fett og annen skitt svevende i vannet. Enkelt kan man si at den får fett og vann til å blande seg. Vask med såpe danner skum i vaskevannet. Skummet har ingen egentlig rengjørende virkning. Skummet gjør […]

Easybag produkter:

#47150
370.50
272
#47151
311.50
202
#47009
402.00
111
#47010
730.00
32