Prod Nr: 39268

Plastsekk TRANSPARENT 340lt Komprimator *Krt a 40 stk

kr678,00

306 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Plastsekk TRANSPARENT 340lt Komprimator

Plastsekk TRANSPARENT 340lt Komprimator er den ideelle løsningen for avfallshåndtering av tungt og voluminøst avfall. Disse ekstra sterke sekkene er designet for å tåle tung belastning og er perfekte for frakt av papp, papir, mopper, kluter, byggeavfall, hageavfall, restavfall, plast og organisk materiale.

Fordeler: Plastsekk TRANSPARENT 340lt Komprimator er kjent for sin styrke og holdbarhet, noe som gjør den til et trygt valg for både private husholdninger og profesjonelle brukere. Med disse sekkene kan du være sikker på at avfallet håndteres effektivt uten risiko for revning.

Bruk og Anbefalinger: Disse sekkene er kompatible med en rekke bruksområder, inkludert oppbevaring og transport av papp, papir, mopper, kluter, byggeavfall, hageavfall, restavfall, plast og organisk materiale. For best mulig resultat, unngå å overfylle sekken. Riktig bruk sikrer optimal holdbarhet og funksjonalitet.

Produkthøydepunkter:

  • Ekstra sterk og holdbar: Med en tykkelse på 84 my, tåler denne plastsekken selv de mest krevende oppgavene.
  • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 340 liter og målene 100 x 140 cm, gir denne sekken rikelig med plass til avfallshåndtering.
  • Allsidig bruk: Perfekt for oppbevaring og transport av ulike materialer som papp, papir, mopper, kluter, byggeavfall, hageavfall, restavfall, plast og organisk avfall.
  • Miljøvennlig: Produsert av 100 % gjenvunnet plast fra industri, butikker og landbruk, noe som sparer miljøet for 90 % CO2-utslipp sammenlignet med sekker laget av ny plast. Sekkene kan gjenvinnes etter bruk.
  • Praktisk forpakning: Leveres i en praktisk forpakning med 40 sekker per kartong, singel pakket.

Passer til: Disse plastsekkene passer til en rekke bruksområder, inkludert hjem, kontor, byggeplasser og hager. Flere renovatører forbyr bruk av sorte sekker i avfallshåndteringen fordi det gir bedre kontroll over hva som samles inn når det benyttes en transparent sekk. En større andel av avfallet vil da gå til gjenvinning og gjenbruk. Kontakt oss, så finner vi en sekk som passer til ditt behov.

Produktspesifikasjoner:

  • Liter: 340 lt
  • Størrelse: 100 x 140 cm
  • Forpakning: 40 stk pr krt, singel pakket
  • Tykkelse: 84 my

Vekt 8,60 kg
Dimensjoner 39,00 × 39,00 × 12,00 cm
pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

35-42

Varemerke

Premiere Produkter

Farge

Transparant

Leverandor-prod-beskrivelse

Erstatter 39253

Hs-kode-landkode

HS Code: 3923.2990 – Origin: 359 Bulgaria

Fast-lokasjon

04-7-A-01

Engelsk-beskrivelse

Plastic bag TRANSPARENT 100×140 340L Compressor * Crt 40 pcs