Prod Nr: 92725

Domus vaskemaskin DHS-14 , 56 mopper

kr120 900,00

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Vaskemaskin DHS-14 Touch II er en avansert og brukervennlig vaskemaskin designet spesielt for hotellbruk, skoler, institusjomer . Den har en fullstendig programmerbar 7-tommers berøringsskjerm som gjør det enkelt å bruke og tilpasse maskinen etter behov. Med USB-tilkobling og tilgang til en gratis online plattform via IoT, kan du programmere, analysere data og til og med vise videoer på skjermen, enten det er reklame eller instruksjoner, på hele 37 språk.

Den har en høy G FACTOR på 500-450, noe som gjør den ideell for høyhastighetsvaskemaskiner. Maskinen har også tilkoblingsmuligheter som IoT – Domus Connect standard, fjern teknisk service og mulighet for fjernbetaling via DOMUS LAUNDRY APP eller DOMUS LAUNDRY KIOSK.

Touch II er intelligent i forbruket, med optimal lasting og lavt vannforbruk. Den er fleksibel og lett tilpasningsdyktig, med muligheten for å bruke både OPL og mynt, samt elektrisk eller varmt vann. Den har også funksjoner som vaske- og skyllemiddeldispenser med 4 rom, elektronisk kontroll av ubalanse, og et lastehjelpsystem for kontroll av vann og rotasjon.

Andre bemerkelsesverdige egenskaper inkluderer utendørs kabinett i grått stål, rustfri trommel og tank, samt ekstra alternativer som doserpumpekit, ekstra doserpumpe, avløpspumpe og flere. Denne vaskemaskinen leveres også med tilleggsutstyr som reversibel døråpning, dampkit for å transformere til dampversjon, og sockel for justering og nivellering av maskinen. Touch II er et pålitelig og effektivt valg for hoteller som ønsker å opprettholde en høy standard i sitt vaskeri.

Tilleggsinformasjon

Vekt 180 kg