Prod Nr: 27561

Don – Sølv 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser (562)

kr539,50

63 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Don – Sølv 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser

Don – Sølv 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser er en elegant og stilren dispenser fra Lineacqualba-serien, som kjennetegnes av sin eleganse, enkle former og design. Denne dispenseren er produsert i Italia med høykvalitetsmaterialer, noe som sikrer både holdbarhet og estetisk appell.

Kapasitet: Dispenseren har en kapasitet på 800 ml, noe som gir tilstrekkelig mengde væske til flere bruk og reduserer behovet for hyppig påfylling.

Kompatibilitet: Den er kompatibel med alle typer flytende rengjøringsåper og hånddesinfeksjonsprodukter, slik at du kan bruke den med ulike produkter etter dine preferanser og behov.

Holdbarhet: Dispenseren er laget av høykvalitetsmaterialer og er produsert i Italia, noe som sikrer en solid konstruksjon og lang levetid.

Enkel installasjon: Den kan festes til veggen ved hjelp av skruer og  eller dobbelsidig tape, noe som gir fleksible alternativer for installasjon.

Låsemekanisme: Den er utstyrt med en låsemekanisme og nøkkel, som sikrer sikker oppbevaring og unngår uautorisert tilgang.

Stilig design: Med sin sølvfarge og enkle design passer dispenseren perfekt inn i ulike miljøer, og bidrar til å skape et rent og tiltalende utseende.

Pålitelighet: Don – Sølv 0,8 lt. såpe/desinfeksjons dispenser er en pålitelig løsning for å opprettholde god håndhygiene og sikre effektiv distribusjon av såpe eller desinfeksjonsvæske.

Brukervennlighet: Dispenseren er enkel å bruke, med en praktisk trykkpumpe for enkel utlevering av væske.

Høyde: 25,0 cm
Bredde: 95,0 cm
Dybde: 95,0 cm

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,67 kg
Dimensjoner 12,00 × 11,00 × 26,00 cm
Volum

3432,00

Miljomerke

Dispenser refill

pH
Innholdlengdestorrelse

0,8 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

30-60

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

562 Crom/Transparent Liquid soap dispenser refilling

Hs-kode-landkode

HS Code: 3924.1000 – Origin: 39 Italia

Fast-lokasjon

12-4-A-02

Engelsk-beskrivelse

Don (562) soap dispenser. chrome / smoke 0.8 lt